loading
close
SON DAKİKALAR

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Sırbistan'a 3-0 yenildi ve turnuvayı 4. bitirdi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Sırbistan'a 3-0 yenildi ve turnuvayı 4. bitirdi
Tarih: 18.07.2022 - 00:00
Kategori: Spor

2022 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Liginde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Sırbistan'a 3-0 yenilerek turnuvayı 4'üncü sırada bitirdi.

Filenin Sultanları, 2022 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde Sırbistan'a 3-0 mağlup oldu ve turnuvayı 4. tamamladı. Sırbistan ise bronz madalyanın sahibi oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Ankara'da oynanan dev turnuvayı dördüncü tamamladı.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonun yarı finalinde İtalya'ya 3-0 yenilen Filenin Sultanları, bronz madalya maçında Sırbistan'a 3-0 yenildi.

Sırbistan büyük bir çekişmeye sahne olan ilk seti 27-25kazandı. Sırplar ikinci sette çok rahat oynadılar 25-17 ile 2-0 öne geçti.

Filenin Sultanları üçüncü sette oyuna yeniden ortak olmayı başardı. Ancak başa baş giden son anlarda daha az hata yapan Sırbistan, seti 26-24 maçı da 3-0 kazandı.

Sırbistan Bronz madalya alırken Milli takımımız Milletler Ligi'ni dördüncü sırada tamamladı.

İtalya oyuncusu Paola Egonu 2022 FIVB Milletler Ligi'nin En Değerli Oyuncusu oldu.

2022 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi

2022 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi, her yıl düzenlenen uluslararası kadın voleybol turnuvası olan FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nin dördüncüsüdür. Ön eleme aşaması 31 Mayıs - 3 Temmuz tarihleri arasında, finaller ise 13 - 17 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da düzenlendi.

Finalde Brezilya'yı 3-0'lık skorla mağlup eden İtalya ilk şampiyonluğunu kazanırken Brezilya üst üste üçüncü kez gümüş madalyanın sahibi oldu. Turnuvadaki ilk madalyasını kazanan Sırbistan, finalde ev sahibi Türkiye'yi 3-0'lık skorla mağlup ederek bronz madalyayı aldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları