loading
close
SON DAKİKALAR

A Spor muhabiri, Ali Koç'a sorduğu soruyla 'kurumu zor durumda bıraktığı' gerekçesiyle tazminatsız işten atıldı: Fenerbahçe’yi savunmanın bir bedeli varsa seve seve öderim

A Spor muhabiri, Ali Koç'a sorduğu soruyla 'kurumu zor durumda bıraktığı' gerekçesiyle tazminatsız işten atıldı: Fenerbahçe’yi savunmanın bir bedeli varsa seve seve öderim
Tarih: 21.02.2020 - 12:00
Kategori: Spor

A Spor muhabiri Göktuğhan Argın'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sorduğu şike kumpasıyla ilgili soru nedeniyle işine tazminatsız son verildi.

A Spor muhabiri Göktuğhan Argın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında şike kumpasıyla ilgili soru sormuştu. Argın,, Argın, "Fenerbahçe'ye şike kumpası yapıldığı dönemde bazı dosyaları gördüm. FETÖ'cü bir polisin ifadesi vardı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın durduğu yerde durursa bir gün o burada olacak, o yargılanacak diye tehditte bulunmuştu. Bu tavrı düşündüğünüzde uyuyan hücreler size karşı hareket etmiş olabilir mi? Bu FETÖ'nün zamanında yaptığı oyunların bir parçası olabilir mi, bu konuda hakkında suç duyurusunda bulunabilir misiniz?" demişti. 

Ali Koç ise Argın'a, "A Spor'da çalıştığı belli, körle yatan şaşı kalkar. Fantastik şeylerle geldin. Ama yakın takip ettiğini biliyorum. Burası Türkiye neyin ne olacağı belli olmaz ama Fenerbahçe'nin başkanı kim olursa olsun, en tepeden sokaktaki taraftara kadar duruşu değişmez" karşılığını vermişti. 

Göktuğhan Argın, sosyal medya hesabından Ali Koç'a sorduğu soruyla 'kurumu zor durumda bıraktığı' gerekçesiyle tazminatsız işten atıldığını duyurdu.

Argın'ın açıklaması şöyle:

"Dün Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’un düzenlemiş olduğu basın toplantısına katılıp kurumu zor durumda bırakacak soru sorduğum gerekçesiyle hukuk kurallarına uymayan bir usülle A Spor’da ki işime tazminatsız son verilmek istendiği tarafıma söylendi. Rızkın tek teminatçısının Cenabı Allah olduğunu bilen bir kulu rızıkla korkutmaya çalışanlara ancak gülerim. Meslek etiğinden, doğru bildiğimden ve değerlerimden asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim. Fenerbahçe’yi savunmanın bir bedeli varsa seve seve öderim. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir Türk milliyetçisi olmanın bedeli varsa bunu seve seve öderim."

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları