loading
close
SON DAKİKALAR

ABB Genel Sekreter Yardımcısı Arslan; Sarısu-Tünektepe teleferik hattının tüm kontrol, bakım ve onarımları zamanında ve usulüne uygun şekilde yapılmıştır

ABB Genel Sekreter Yardımcısı Arslan; Sarısu-Tünektepe teleferik hattının tüm kontrol, bakım ve onarımları zamanında ve usulüne uygun şekilde yapılmıştır
Tarih: 15.04.2024 - 01:37
Kategori: Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Durmuş Ali Arslan; Belediye İştirak şirketimiz ANET en küçük ihmal göstermeksizin görev ve sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmiştir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Acil ve Afet Yönetiminden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Durmuş Ali Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklmada;

"Sarısu-Tünektepe teleferik hattının tüm kontrol, bakım ve onarımları zamanında ve usulüne uygun şekilde yapılmıştır. (Yıllık, aylık, haftalık) Belediye İştirak şirketimiz ANET en küçük ihmal göstermeksizin görev ve sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmiştir.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek de defalarca belirtti; teleferik hattına bakım ve onarım yapan firma Dünyanın her tarafında faaliyet gösterebilecek iş yeterliliklerine sahiptir.

Ülkemizde Uludağ ve Pamukkale teleferikleri başta olmak üzere birçok yerde faaliyet göstermektedir.

Örneğin Isparta İl Özel idaresinin işlettiği Davraz Kayak merkezindeki teleferiklerin de bakım ve onarımlarını aynı firma yapmaktadır. İlgili firmanın tüm sertifikasyonları yetkili Bakanlık tarafından verilmiştir.

Bu firma 2017 yılında işletilmeye başlanan Teleferik hattında -keyfiyet ya da partizanlık yapılmadan- başkanımızdan önceki yönetimin de hizmet aldığı firmadır.

Oluş sebebinin tam olarak ortaya konması, uzun teknik incelemeler sonunda belli olacak elim bir kazada, İdare tüm yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen telafisi mümkün olmayacak adli yaptırımlar kamu vicdanını yaralayacaktır.

Başta sosyal medyada yargısız infaz yapanlar olmak üzere “adalet dağıtanlar” işletmeci olsalar yapacakları şey, yeterlilik belgelerine haiz, iş tecrübesi kanıtlanmış, idareye karşı yükümlülüklerini yerine getiren uzman bir firmaya bakım ve onarımları yaptırmak, bunu raporlamak ve arşivlemektir.

Yapılan da tam olarak budur."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları