loading
close
SON DAKİKALAR

ABB'den zimmetine para geçirmekten tutuklanan personelle ilgili açıklama: 'Ankara'da artık şeffaf, yanlışın üstüne giden bir yönetim var'

ABB'den zimmetine para geçirmekten tutuklanan personelle ilgili açıklama: 'Ankara'da artık şeffaf, yanlışın üstüne giden bir yönetim var'
Tarih: 14.03.2021 - 12:56
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, ANFA'da mali işlerden sorumlu personelin zimmetine para geçirdiği gerekçesiyle tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Sabah gazetesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANFA Güvenlik Hizmetleri ve Sistemleri Limited Şirketi'nde muhasebe, finans ve maaş işlerinden sorumlu personel Yasin Varol'un zimmet suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandığı haber yer aldı. 

Yandaş Sabah gazetesinin Haber Koordinatörü Kenan Kıran, haberi paylaşarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyerek "Resmî açıklama olacak mı?" diye sordu.

Kenan Kıran'a Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yanıt verdi.

Gültekin, Kıran'ın kendisine ulaşıp konuyu sorduğunu, kendisinin de açıklama yaptığını belirterek "Açıklamayı harfine dokunmadan 'gazeteci' kimliğinizle yayınlayın" dedi. Gültekin, "Şahıs, Genel Müdürümüz tarafından ihbar edilmiş, savcılığa bildirilmiş ve tutuklanmıştır. Ankara'da çamur hep atanın eline bulaşıyor. Siz de bu furyaya katılmayın. Ya da katılın, siz bilirsiniz. Tıpkı geçen günlerde "heykel" tweeti atıp silmek zorunda kaldığınız gibi! Ankara'da artık şeffaf, terör örgütleriyle iş birliği yapmayan, yakınlarını kayırmayan bir yönetim var" ifadelerini kullandı.

Gültekin'in açıklaması şöyle:
"'Gazeteci' kimliğinizle ulaşıp konuyu sormuştunuz. Ben de size cevabını yazılı olarak iletmiştim. Açıklamayı harfine dokunmadan 'gazeteci' kimliğinizle yayınlayın. Sosyal medya trollerinin her iftirasına cevap veremeyiz. Burası devlet kurumu. Eğer 'yok, ben sosyal medyada Ankaralı trolbaşı ve trollerine hizmet edeceğim' diyorsanız aynı cevabı buradan da vereyim. Gökçek döneminde işe başlayan ve 7 senedir çalışan bu şahsın zimmetine para geçirdiği bizzat ANFA Güvenlik Genel Müdürü tarafından ortaya çıkarılmıştır. Şahıs, Genel Müdürümüz tarafından ihbar edilmiş, savcılığa bildirilmiş ve tutuklanmıştır. Ankara'da çamur hep atanın eline bulaşıyor. Siz de bu furyaya katılmayın. Ya da katılın, siz bilirsiniz. Tıpkı geçen günlerde "heykel" tweeti atıp silmek zorunda kaldığınız gibi! Ankara'da artık şeffaf, terör örgütleriyle iş birliği yapmayan, yakınlarını kayırmayan bir yönetim var. Yanlışın üstünü örtmez, üstüne gider. Haram yemez, yiyeni kusturur. Bunu bellemek alışkanlıklar nedeniyle biraz zamanınızı alsa da, daha fazla çaba gösterebilirsiniz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları