loading
close
SON DAKİKALAR

ABD'ye uçan Filenin Sultanları'ndan 'Başka takımlara özel uçak bize ekonomi' tepkisi, THY'den açıklama sorumluluk federasyonda!

ABD'ye uçan Filenin Sultanları'ndan 'Başka takımlara özel uçak bize ekonomi' tepkisi, THY'den açıklama sorumluluk federasyonda!
Tarih: 26.05.2024 - 14:35
Kategori: Gündem

Milletler Ligi 2. hafta karşılaşmaları için ABD'ye giden A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve kaptan Eda Erdem, takımın uzun yolculukta ekonomi sınıfında uçurulması sebebiyle Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi.

THY, biletleme süreçlerine dair sorumluluğun kendilerinde değil, federasyonda olduğunu belirtti.

Ebrar Karakurt Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomi!" yazdı.

Yolculuğu 13 saat süreceğini vurgulayan Karakurt, THY'ye kinayeli biçimde teşekkür etti.

Zehra Güneş ise dizlerinin ön koltuğa dayandığını gösteren bir fotoğraf paylaşarak, "Teşekkürler THY. En azından koridor ayırmışsınız" yazdı.

Takım kaptanı Eda Erdem ise "13 saatlik ABD uçuşu başlasın. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" yazarak Türk Hava Yolları'nı etiketledi.

THY'den açıklama

Milli voleybolcuların tepkisinin ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğunun ilgili federasyona ait olduğunu söyledi.

X platformu üzerinden paylaşımda bulunan Üstün, şunları yazdı:

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır."

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com-Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları