loading
close
SON DAKİKALAR

'Ablamı tarlada öldürdüm, git cenazesini al'

'Ablamı tarlada öldürdüm, git cenazesini al'
Tarih: 12.02.2012 - 18:31
Kategori: Kadın

Ablasını tarlaya götüren genç yaklaşık 2 saat sonra eniştesini cep telefonuyla arayıp, ''Ablamı tarlada öldürdüm. Gidip cenazesini al'' dediği iddia edildi.

İlçeye bağlı İncetarla köyünde Songül Solak (28) çobanlık yapan eşi Ali Solak (30) ile uzun süredir devam eden geçimsizlik nedeniyle 7 çocuğunu evinde bırakıp, Osmaniye'deki bir akrabasının evine gitti.

Yaklaşık 1 ay sonra tekrar evine dönen Songül Solak hakkında söylentiler çıktığını öne süren kardeşi Ramazan K. (17)ablasıyla tartıştı.

Ali Solak koyunları alarak otlatmaya götürürken, Ramazan K'nin ablasına ''Köy yakınında tarlaya gidip fıstık toplayalım'' diyerek Songül Solak'ı yanına alıp evden uzaklaştığı öğrenildi.

Ramazan K. tarlaya gittiklerinde ablasına av tüfeğiyle 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından ilçe merkezine gelen zanlı, yaklaşık 2 saat sonra eniştesini cep telefonuyla arayıp, ''Ablamı tarlada öldürdüm. Gidip cenazesini al'' dedi. Ardından da karakola giderek polise teslim oldu. Olay jandarma bölgesinde gerçekleştiği için zanlı polis tarafından jandarma ekiplerine teslim edildi.

Tarlaya giden Ali Solak eşini ağır yaralı halde bularak Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen kadın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Solak'ın cenazesinin daha sonra İncetarla köyüne götürülerek defnedileceği kaydedildi.
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları