loading
close
SON DAKİKALAR

AÇEV Mağaza’dan alınan ürünler çocuklar için bağışa dönüşüyor

AÇEV Mağaza’dan alınan ürünler çocuklar için bağışa dönüşüyor
Tarih: 13.12.2023 - 22:52
Kategori: Eğitim

Yeni bir yıla girerken AÇEV Mağaza’dan alınan hediyeler, bağışa dönüşüyor ve deprem bölgesinde çocuklar için yürütülen çalışmalara katkıda bulunuyor.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) online mağazasından alışveriş yapanlar hem sevdiklerini mutlu ediyor hem de deprem bölgesindeki çocuklara destek oluyor. Yetişkinler için yeni yıl özel hediyelerinin yanı sıra çocuklar için Duygu Ormanı, Eğitici Oyun Kartları, Nostaljik Oyunlar, 3’lü Kitap Seti ve daha pek çok hediye alternatifi AÇEV Mağaza’da yer alıyor.

Yeni bir yıla girerken AÇEV Mağaza’dan alınan hediyeler, bağışa dönüşüyor ve deprem bölgesinde çocuklar için yürütülen çalışmalara katkıda bulunuyor.

Sosyal ve ekonomik yetersizlikler nedeniyle gelişimleri risk altında olan çocukları, hayata eşit bir başlangıç yapabilmeleri için 30 yıldır destekleyen AÇEV, Türkiye’nin dört bir yanında anne babalara yönelik bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. Şimdi de deprem bölgesinde önemli projelere imza atan AÇEV, Adıyaman, Gaziantep-Nurdağı ve Hatay-Defne’deki konteyner kentlerde Çocuk ve Aile Merkezlerini hayata geçirdi. Bu merkezlerde başta çocuklar olmak üzere depremden etkilenenlerin ihtiyaçları doğrultusunda bilimsel temelli eğitim programları uygulanıyor. Merkezden uzak yerleşim birimlerine ise gezici hizmet araçlarıyla erişim sağlanıyor. Ayrıca içinde, hijyen kiti, kırtasiye ürünleri, oyuncaklar ve kitaplar bulunan erken çocukluk gelişim setleri çocuklara ulaştırılıyor.

AÇEV’in hediye alternatifleri için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.acev.org/acev-magaza/

AÇEV hakkında:

AÇEV 30 yıldır, erken yaştaki her çocuğun sağlıklı, mutlu, güvende ve öğreniyor olması için çalışıyor. Ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesinde özellikle vurgu yapılan, erken çocukluk döneminde nitelikli eğitim, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde ailelerin rolü, toplumsal cinsiyet eşitliği ve yaşam boyu öğrenme konularına tüm faaliyetlerinin odağında yer veriyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları