loading
close
SON DAKİKALAR

Açıköğretime kayıt tarihi açıklandı

Açıköğretime kayıt tarihi açıklandı
Tarih: 12.02.2012 - 19:36
Kategori: Eğitim

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinin bazı önlisans ve lisans programlarına, 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların internet başvuru ve kayıt işlemleri 12 Eylül'de başlayacak.

AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ''bilgi yönetimi, coğrafi bilgi sistemleri, eczane hizmetleri, gıda kalite kontrolü ve analizi, kimya teknolojisi, tıbbi ve aromatik bitkiler, tıbbi laboratuvar teknikleri, adalet, çağrı merkezi hizmetleri, fotoğrafçılık ve kameramanlık, ilahiyat, laborant ve veteriner sağlık, tarım'' önlisans programları ile ''Felsefe, İngilizce öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, sosyoloji, tarih, Türk dili ve edebiyatı'' lisans programlarına bu yıl yerleştirilen adayların internet başvuru ve kayıt işlemleri başlıyor.

ÖSYS ile bu programlara yerleştirilen adayların kayıt işlemleri 12–23 Eylül tarihleri arasında ''http://kayit.anadolu.edu.tr'' adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacak.

AÜ tarafından kayıt işlemlerinde kolaylık sağlaması amacıyla adayların ÖSYM'ye verdikleri adreslerine bilgilendirme mektubu gönderildi.

Adayların kayıt belgelerini hazırlayarak, illerinde bulunan AÖF bürosuna başvurmaları ve 12–23 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerektiği bildirildi.

23 Eylül'den sonra kayıt yapılmayacağı ve mazeret kabul edilmeyeceği belirtildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları