loading
close
SON DAKİKALAR

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül mazbatasını alıp göreve başladı

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül mazbatasını alıp göreve başladı
Tarih: 04.04.2019 - 14:39
Kategori: Yerel

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, "Biz asıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mazbatasını istiyoruz" diyerek mazbatasını aldı ve göreve başladı.

Adalar Belediye Başkanlığına seçilen Erdem Gül ve Belediye Meclis Üyeleri İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını alan Gül ve Meclis Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Binası önünde kendilerini bekleyen Adalılar tarafından alkışlarla karşılandılar.

Ercan Akpolat başkanlığındaki CHP Adalar İlçe Örgütü ve Erdem Gül başkanlığındaki Adalar Belediyesi Meclis Üyeleri kendilerini karşılayan Ada halkı ile birlikte, Adalar Belediyesi’ne yürüdüler. Coşkulu yürüyüşe, çarşıdaki esnaf da alkışlarla destek verdi.

Belediye önünde de heyecanlı bir bekleyiş vardı. Adalar Belediye Başkanlığına seçilen Erdem Gül ve Belediye Meclis Üyeleri için devir teslim töreni yapıldı. Eski Belediye Başkanı Atilla Aytaç, belediye hizmet binası önünde düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Gül’e teslim etti. Törene; Belediye Meclis Üyeleri, bürokratlar, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜL: BELEDİYEYİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kendisini heyecanla bekleyen kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Erdem Gül,“Seçimi Adalılar kazandı, birlikte çalıştığımız insanlar kazandı. Türkiye’de bir süredir zaten tek isim olsun deniyor, biz bunun tersini savunuyoruz, çoğalmamız lazım, hepinizi bizlere katkı vermeye davet ediyorum. Çok çalıştınız çok emek gösterdiniz. Seçim sürecinde insana ait ne tür duygular varsa hepsi yaşandı. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz, hep birlikte yöneteceğiz” dedi ve ekledi:  “Biz asıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mazbatasını istiyoruz" sözleriyle bitirdi.

AKPOLAT: İMAMOĞLU MAZBATASINI ALDIĞINDA MUTLULUĞUMUZ DAHA DA ARTACAK

CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat da “Sayın Erdem Gül’ü Belediye Başkanı yapmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Seçim sürecinde yaptığı gibi, Belediye Başkanımızın görev süresince de parti rozetini bir tarafa bırakıp Adalılara hizmet edeceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Akpolat da Gül gibi Büyükşehir’e dikkatleri çekti:

“Şu an yarım heyecanlıyız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldığı an itibariyle bu mutluluğumuz katbekat artacaktır. Buradan yetkililere sesleniyorum; Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun hak etmiş olduğu mazbatayı biran önce verin!"

Eski belediye başkanları Atilla Aytaç ve Mustafa Farsakoğlu da konuşmalarında birlik ve beraberliği vurgulayarak Adalar’dan İstanbul’a uzanan başarılı seçim sürecine değindiler. Atilla Aytaç 5 boyunca birlikte çalıştığı belediye personeline teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Erdem Gül, Belediye Meclis Üyeleriyle makam odasına geçerek tebrikleri kabul etti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

rasim ozan

sevgili erdem gül başkan tebrik ederim adalari bildiğim için orada elekdirikciyidim sokak soka bilirim sizden ricam adalarda dişardan adalara misafirlere daha iyi davranmaniz kolayliklar sağlamaniz lokatalara yabanci olanlara kazik atiyorlar bu konularda lütfen yardimci olaun oraya gelenlere adamlar günlük geliyorlar bir defa lokatalar çok pahali servisler yapiyorlar size güveniyorum doğrusunu yaparsiniz rasim ozan istanbul kadiköyden

12.04.2019, 18:42
Yorum Yap

Facebook Yorumları