loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz: Organize bazı işlerin döndüğü kesin ancak organize eden CHP değil!

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz: Organize bazı işlerin döndüğü kesin ancak organize eden CHP değil!
Tarih: 09.04.2019 - 13:41
Kategori: Gündem

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "AKP bu tür organizasyonları en iyi bilen kadroların partisidir, eğer CHP böyle bir organizasyon yapmış ve AKP bunu biliyor olsaydı seçim öncesi kullanır, kıyameti koparırdı..." dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, iktidarın yerel seçimlerin İstanbul sonuçlarına yönelik itirazlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öz, "Kim bilir tıpkı adam öldürüp sonra da cenazesinde herkesten çok ağlayan mafya misali belki de bu işi organize eden sensin, taşıma oylar da AKP için kullanıldı ve ne hikmetse en ince detayına kadar bildiğin bu suçu şimdi seçimin akibetini değiştirmek üzere gözü yaşlı mağduru oynayıp CHP’nin üzerine atıyorsun. Laf havaya kağıt torbaya; varsa elinde bir kanıt bunu kamuoyuyla paylaşırsın, sen son hükmü verecek olan yargı mısın?" dedi.

Vecdet Öz'ün açıklamaları şöyle:

"Ey AKP, seçimlerde hile yapıldığını, devletin resmi kurumu tarafından çok sayıda seçmenin ikame imkanı olmayan boş alanlara adres gösterilerek usülsüz olarak yerleştirildiğini ve hükümet olarak bu eğer aslı varsa böyle bir organize suçu seçimlerden aylar önce bildiğini tüm televizyon kameraları önünde ikrar ve itiraf ediyorsun. Sonrada sinsice bir köşeye çekilip seçimlerin bu organizasyon üzerine kurulmasına devlet eliyle izin veriyorsun; özetle böyle bir suçun işlenmesine çok önceden göz yumarak ve işlenmesini sağlayarak müteselsilen suça iştirak ediyorsun. Kim bilir tıpkı adam öldürüp sonra da cenazesinde herkesten çok ağlayan mafya misali belki de bu işi organize eden sensin, taşıma oylar da AKP için kullanıldı ve ne hikmetse en ince detayına kadar bildiğin bu suçu şimdi seçimin akibetini değiştirmek üzere gözü yaşlı mağduru oynayıp CHP’nin üzerine atıyorsun. Laf havaya kağıt torbaya; varsa elinde bir kanıt bunu kamuoyuyla paylaşırsın, sen son hükmü verecek olan yargı mısın? Taşıma olduğunu iddia ettiğin seçmenin verdiği oyun üzerinde adı mı yazıyor da bu oyların CHP’ye verildiğini söylüyorsun! Biliyorum parti olarak seçimi kaybetmenin büyük üzüntüsünü ve hayal kırıklığını yaşıyorsunuz ancak bunu olgunlukla karşılamak yerine her zaman yaptığınız gibi yine işi dış güçlere bağlayarak büyük bir iftira kampanyası yürütüyorsunuz. Aslında bunu yapmakla sizler organize bir suç işliyorsunuz. Bu durumu millet dikkatle izliyor ve olası bir seçim tekrarında inanın bu kez daha büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Bu gerçekleri; 2009 yılında adı kedi/trafo hikayesiyle anılan, benzer olaylara muhatap olmuş, halen dosyası Yargıtay’da görüşülmeyi bekleyen duvardan düşmüş, AKP mağduru bir kardeşiniz olarak yazdım. AKP bu tür organizasyonları en iyi bilen kadroların partisidir, eğer CHP böyle bir organizasyon yapmış ve AKP bunu biliyor olsaydı seçim öncesi kullanır, kıyameti koparırdı..."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları