loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Kılıçdaroğlu tarihi bir misyonu yerine getirmiştir

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Kılıçdaroğlu tarihi bir misyonu yerine getirmiştir
Tarih: 01.07.2019 - 17:57
Kategori: Gündem

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 23 Haziran seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğu'nun büyükşehirlerde almış olduğu kararlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Vecdet Öz "Kılıçdaroğlu, yaptığı bu tercih ve almış olduğu isabetli kararlarla ülkenin içinde bulunduğu vahim gidişata dur diyerek, kıymeti harbiyesi ileride daha iyi anlaşılacak olan tarihi bir misyonu yerine getirmiştir" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nu dik duruşu nedeniyle yürekten kutladığını belirten Vecdet Öz'ün Kılıçdaroğlu'na ilişkin açıklaması şöyle:

"Saygıdeğer CHP’li Kardeşlerim, Eserlerle övünelim ancak mimarın hakkını da verelim!. Aday olarak Sayın Ekrem İmamoğlu’nun tercih edilmesi elbette takdire şayan bir durumdur ancak şunu göz ardı etmemek gerekir ki yapılan doğru tercihler sadece İstanbul’la sınırlı değildir. Başta Ankara olmak üzere diğer büyük şehirlerdeki aday tespitleri de çok yerinde olmuştur. Tüm bu tercihlerin perde arkasındaki asıl isim ve başarının baş mimarı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Sayın Kılıçdaroğlu, yaptığı bu tercih ve almış olduğu isabetli kararlarla ülkenin içinde bulunduğu vahim gidişata dur diyerek, kıymeti harbiyesi ileride daha iyi anlaşılacak olan tarihi bir misyonu yerine getirmiştir. Bu misyonu yerine getirirken, her türlü sözlü ve fiili saldırılara rağmen genel başkanlık kimliğinin ötesinde sergilemiş olduğu vakur devlet adamı kimliği ve vatanın ali menfaatleri uğruna taviz vermeyen dik duruşu nedeniyle kendisini yürekten kutluyorum. Adalet Partisi olarak gelecekte de siyasi birlikteliğimiz onun şahsında CHP ile olacaktır.. "

 
 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları