loading
close
SON DAKİKALAR

Adana Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB temsilcileri, ulaşım sorunu için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB temsilcileri, ulaşım sorunu için bir araya geldi
Tarih: 22.08.2019 - 10:02
Kategori: Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergül Halisçelik, Genel Sekreter Yardımcısı Birgül Ağdemir, Ulaşım Daire Başkanı Murat Kütükçü, Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı müdürlükler ile TMMOB temsilcileri, kent içi ulaşım sorunlarının çözümü konusunda görüştü. ...

Toplantıda; insan öncelikli bir kent anlayışı ile yaşlıların, çocukların, yayaların kent içindeki her türlü hareketliliğini kolaylaştıracak çözümler üretileceği vurgusu yapıldı.

Kısa vadeli öneriler kapsamında; ulaşım ve trafik sistemindeki mevcut sorunların ve yetersizliklerin ortadan kaldırılması ve mevcut kapasitelerin daha etkin ve verimli kullanılmasına yönelik çalışmalar yapılacağı, orta ve uzun vadeli öneriler geliştirilirken ise, nazım imar planlarının öngördüğü kentsel gelişme stratejileri çerçevesinde kentin gelecekte oluşması istenen ulaşım ve trafik sisteminin temel kararları belirleneceği vurgusu yapıldı.

Aynı zamanda vatandaşların ve dış paydaşların da katılımıyla birlikte çözüm üretme noktasında ortak hareketle farkındalık çalışmalarının yapılacağı vurgulandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları