loading
close
SON DAKİKALAR

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yetki artık Tüm Yerel-Sen’de

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yetki artık Tüm Yerel-Sen’de
Tarih: 17.05.2019 - 12:46
Kategori: Sendika

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen’in yetkili olduğu Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yetki Birleşik Kamu-İş Sendikası’na bağlı Tüm Yerel-Sen’e geçti.

9 Eylül 2013 tarihinde kurulan Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen), kuruluşunun 5. yılında Adana Büyükşehir Belediyesi'nde de yetkili sendika oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de yetkili sendika olan Tüm Yerel-Sen Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan, yaptığı açıklamada Adana’da yetkiyi sendikalarına veren tüm memur ve üyelerine teşekkür etti.

"Biz Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de memurun sesi olacağız, Belediye Başkanı ile memurların arasında gönül köprüsü oluşturacağız" diyen Soylugan, Büyükşehir’de kendilerini yetkili kılan emekçilere seslenerek şunları kaydetti:

“Sevgili mücadele arkadaşlarım, iyisiyle kötüsüyle 5 yıl süren mücadelemiz sonucunda Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yetkili sendika olduk. Hak, hukuk, adalet yerini buldu. Yetki süreçlerinde sendika tercihinizden dolayı baskılara maruz kaldık, sürgün edildik. Çok üzüldük, bunaldık, yer değişiklikleri yaşadık. Yaşadığımız bütün olumsuzluklardan inanın bizler de sizler de çok etkilendi. Çok zor süreçlerden geçtik. Bütün zorluklara göğüs gerdik. Hiçbir zaman mücadeleden korkmadık, yıkılmadık ve elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Yaşadığımız bütün sıkıntılara rağmen sendikamıza inanarak ,güvenerek sendikamızı yetkili sendika mertebesine ulaştırdığınız için ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. Yaşasın örgütlü mücadelemiz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları