loading
close
SON DAKİKALAR

Adana Demirspor 2 - 0 Galatasaray

Adana Demirspor 2 - 0  Galatasaray
Tarih: 21.12.2021 - 22:50
Kategori: Spor

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Adana Demirspor 2-0’lık skorla kazandı.

Adana Demirspor'un gollerini 53. ve 58. dakikalarda Yunus Akgün kaydetti.

Çok yüksek tempoyla başlayan maç ilk yarının son çeyrek diliminde düştü. 39’da Yunus Akgün’ün sağ kanattan ceza sahasına girmesiyle yarattığı pozisyon, ceza sahasında topa kimsenin dokunamamasıyla sonuçlandı.

45+1 oynatıldığı dönemde Galatasaray'ın kontraatağı hakem Arda Kardeşler’in düdüğüyle kesildi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Taylan Antalyalı ve Alexandru Cicâldău ilk yarı gördükleri sarı kartlarla bir sonraki maç için cezalı duruma düştü. Adana Demir’de ise Bjarnason ve Stambouli sarı kart gören isimler oldu. 

İlk yarı gibi tempolu başlayan ikinci 45 dakikada ise ilk pozisyonumuz Mostafa Mohamed ile geldi. 51’de Bekan’ın soldan ortasına kafa vuran Mısırlı oyuncu ağları bulamadı.

73’te Ömer Bayram yerine Aanholt, Kerem yerine ise Emre Kılınç girdi.

Dakikalar 77’yi gösterirken önce Babel’in sert şutu, ardından kornerden gelen ortada Nelsson’un kafasında kaleci Muriç gole geçit vermedi. 84’te ise sağdan ceza sahasına sokulan Oğulcan, müsait pozisyonda ayağının dışıyla auta attı. 90+3’te gelişen tehlikeli Adana Demir atağında İsmail güzel bir kurtarış yaparak golü önledi. Dört dakika ekstra sürenin eklendiği karşılaşmada kayda değer başka pozisyon olmayınca maç 2-0 Adana Demirspor üstünlüğüyle bitti. 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları