loading
close
SON DAKİKALAR

Adana'da yurttaki yangın faciasına ilişkin 2 kişi daha gözaltına alındı

Adana'da yurttaki yangın faciasına ilişkin 2 kişi daha gözaltına alındı
Tarih: 02.12.2016 - 15:25
Kategori: Gündem

Adana Aladağ'da Süleymancılar Tarikatı’na ait kız öğrenci yurdunda çıkan, 11 çocuğun ve bir eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınına ilişkin haklarında gözaltı kararı olan 2 kişi daha gözaltına alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın Aladağ ilçesindeki Süleymancılar Tarikatı’na ait Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda çıkan, 11 çocuğun ve bir eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınına ilişkin haklarında gözaltı kararı olan 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 14 kişiden ifadeleri tamamlanan 3 kadın eğitici ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre; Aladağ'a en yakın Ağır Ceza Mahkemesinin bulunduğu Kozan İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı olan 2 kişi daha yakalandı. Aladağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 14 şüphelinin ifadelerinin alınmasına devam ediliyor. İfadeleri tamamlanan 3 eğitici kadın, adliyeye sevk edildi. Kadınlar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kalan 11 şüphelinin de peyder pey adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları