loading
close
SON DAKİKALAR

Adanalılar ‘hastane’ bekliyor

Adanalılar ‘hastane’ bekliyor
Tarih: 07.11.2018 - 16:17
Kategori: Yurt

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, meclis genel kurulunda Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan’daki hastane sorununa dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana’daki hastane yetersizliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Meclis genel kurulunda konuşan Şevkin, hemşehrilerinin Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan’daki hastane eksikliği nedeniyle büyük sorun yaşadığını vurguladı.

"YÜREĞİR, DEVLET HASTANESİNİ BEKLİYOR"

Nüfusu 300 bine dayanan Yüreğir’in güneyindeki mahallelerin Karataş Yolu’ndaki eski devlet hastanesinin yeniden açılmasını beklediğini vurgulayan Şevkin, “2012 yılında yıkılan ve aynı yıl yeni projeyle yeniden açılacağı belirtilen hastane ne yazık ki 6 yıldan bu yana proje aşamasında kalmıştır” dedi.

"SEYHAN’A ÖDENEK AYRILDI AMA HASTANE YOK!"

Geçtiğimiz günlerde 27 yaşındaki bir gencin Adana Şehir Hastanesi’nin uzaklığı ve acil müdahalenin geç kalması nedeniyle hayatını kaybettiğini dile getiren Şevkin, aynı şekilde merkez ilçe Seyhan’ın kuzeyinde nüfusu 500 bine dayanan 35 mahalle halkının da Sağlık Bakanlığı’nın ödenek ayrıldığını belirtmesine rağmen hastanenin bir türlü yapılmamasına haklı olarak tepki gösterdiğine dikkat çekti.

"CEYHAN’DAKİ HASTANE YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ"

160 bin nüfuslu Ceyhan’daki devlet hastanesi yapımının da 6 yıldan bu yana yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Şevkin, “Çözüm Şehir Hastaneleri yerine devlet ve butik hastanelerdir. Adanalıların sesine kulak verilmelidir” diye konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları