loading
close
SON DAKİKALAR

Adana'nın yöresel lezzetleri 5. Uluslararası Gastromasa Konferansı'nda sunuldu

Adana'nın yöresel lezzetleri 5. Uluslararası Gastromasa Konferansı'nda sunuldu
Tarih: 30.11.2019 - 15:01
Kategori: Yerel

5. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı ‪30 Kasım tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Adana'yı temsil eden Kınalı Eller Kadın Kooperatifi'nin Gastromasa'da sergilediği yöresel lezzetler yoğun ilgi gördü.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Uluslararası Gastromasa Konferansı' kapsamında 18 değişik ülkeden Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü şefler bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sosyal medya hesabından konferansa dair paylaşımda bulundu. Zeydan Karalar paylaşımında  şu ifadeleri kullandı: 

"İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl 5. kez düzenlenen, yurtiçinden ve yurtdışından birçok önemli şef ve gastronomi tutkununun katılımıyla gerçekleşen 5. Uluslararası @gastromasa Konferansı'nda Adana'mızı müthiş lezzetlerini tanıtmak üzere yerimizi aldık. 

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi ile katıldığımız Gastromasa'da dünyaca ünlü şeflerin ve konukların standımıza yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu etti. Güzel Adana'mızın lezzetlerini ve kültürünü dünyaya tanıtmak için bütün enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları