loading
close
SON DAKİKALAR

Adapazarı'nda Kaza: 2 Ölü

Adapazarı'nda Kaza: 2 Ölü
Tarih: 29.02.2012 - 13:19
Kategori: Yerel

Adapazarı-Karasu yolu, Söğütlü İlçesi yakınlarında gece 21.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Adapazarı’ndan Ferizli yönüne giden 32 yaşındaki Emin Çimen yönetimindeki 54 LP 720 plakalı otomobil, Söğütlü İlçesi Çayırlar mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak, yol kenarındaki bariyere çarptı.

Bu sırada karşı yönden gelen Mikail Bayram yönetimindeki 54 TK 103 plakalı kamyonet de otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü Emin Çimen otomobilin ön camından yola savrularak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilin yan koltuğunda oturan arkadaşı 31 yaşındaki Tekin Tan ise araç içersinde sıkıştı. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan Tekin Tan, 112 ambulansı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Kazada kamyonet sürücüsü Mikail Bayram ile aynı araçta bulunan Cebrail Bayram, Ahmet Cankotan ve Şeyma Akbulut yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla önce Ferizli Devlet Hastanesi’ne, ardından da Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları