loading
close
SON DAKİKALAR

ADD'nin yeni Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan Anıtkabir'e ziyaret

ADD'nin yeni Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan Anıtkabir'e ziyaret
Tarih: 03.10.2021 - 09:01
Kategori: Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) yeni Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 16. Olağan Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda, oybirliği ile genel başkan seçilen Mustafa Hüsnü Bozkurt başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti. ADD, 25-26 Eylül tarihleri arasındaki 16. Olağan Genel Kurulu sonrası ilk genel yönetim kurulu toplantısını yaptı. Mustafa Hüsnü Bozkurt, toplantıda oybirliği ile genel başkan olarak seçildi. Yönetim kurulu toplantısında; Tolga Kale, Ayhan Erdinç Yalçınkaya, Şengül Can, Safa Yenice ve Altınok Öz de oybirliği ile başkan yardımcısı olarak seçildi. Genel Sekreterlik görevine Namık Havutça, Genel Sekreter Yardımcılığına ise Güler Akıncı, Necmi Akyalçın, Aslıhan Ateş ve Arif Güvenir oy birliği ile seçildi. Genel Saymanlığa Basri Gürsoy, Genel Sayman Yardımcılığına; Taylan Devrim Ercan ve Haydar Murat Topçu oybirliği ile seçildi.

ANITKABİR’E ZİYARET

Toplantıda belirlenen Genel Yönetim Kurulu, Genel Denetleme Kurulu, Yüksek Disiplin Kurulu ile Ankara Şube Başkanları ve ADD üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Mustafa Hüsnü Bozkurt, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "Yazık ki emanetinize yeterince sahip çıkamadığımız için başımız eğik. Aydınlanma devrimlerini yaşatmak, ulusumuzu muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak amacıyla Türkiye’nin en büyük demokratik kitle örgütü Atatürkçü Düşünce Derneği yönetme görevini devraldık. Tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye rotamızda, Kemalizm’i bir kutup yıldızı olarak kullanıp; laik Cumhuriyetimizi, üniter ulus devletimizi sonsuza dek yaşatacak kutlu yürüyüşü yeniden başlatacağız. Işığınız yolumuzu aydınlatacak. Bir daha huzurunuza başımız eğik gelmeyeceğiz. Söz veriyoruz." Anıtkabir programının ardından heyet; ADD Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy’un kabrini ziyaret etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları