loading
close
SON DAKİKALAR

Adıyaman'da kavga: 3 yaralı!

Adıyaman'da kavga: 3 yaralı!
Tarih: 11.02.2012 - 23:28
Kategori: Şehir

Adıyaman’da, birbirine akraba 3 aile arasında çıkan pompalı tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgayı havaya ateş edip biber gazı ve copla müdahale ederek sonlandıran polis, 8 kişiyi gözaltına aldı.

Kavga, dün akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Birbirine akraba olan Yiğit ve Gözek ailesi fertleri, kız alıp verme meselesi yüzünden husumetli oldukları Konaç ailesi mensupları ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 3 aileye mensup kişilerin de dahil olmasıyla taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada, Hekim Yiğit ile Ömer Kaplan tüfek saçmaları ile Bekir Konaç ise sopa darbeleri ile yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, havaya uyarı ateşi açıp kavgayı sürdüren tarafları biber gazı ve copla müdahale ederek birbirinden ayırdı.

Yaşanan gerginliğin ardından olay yerine çok sayıda takviye polis sevk edildi. Kavganın sonlandırılmasının ardından yapılan incelemede; Tekin, Cabbar ve Kerim Yiğit, Kamber ve Aykut Gözek, Yalçın Konaç ile adı öğrenilemeyen 2 kişi daha gözaltına alındı. Kavgada kullanıldığı belirlenen bir pompalı tüfeğe de el koyan polis, 8 şüpheliyi sorgulamak üzere polis merkezine götürdü.

Ambulansla hastaneye götürülen 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olası yeni bir kavga ihtimaline karşı polis, mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları