loading
close
SON DAKİKALAR

Adliye saldırısında hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş son yolculuğuna uğurlandı

Adliye saldırısında hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 07.02.2024 - 07:56
Kategori: Yaşam

Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı önündeki terör saldırında polisler ve vatandaşlara ateş açıldı. Çatışmada bir vatandaş hayatını kaybederken, 3’ü polis 6 kişi yaralandı. Polis 2 saldırganı olay yerinde öldürdü.

İstanbul Adliyesi önünde polis kontrol noktasına gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş (57), son yolculuğuna uğurlandı.

Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı önündeki terör saldırısında meydanda bulunan 4 vatandaş ile 3 polis memuru, isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralandı. Akrabasının mevlidine gitmek için sabah evinden çıkan ve saldırıda yaralanan Dilfiraz Karataş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Terör saldırısının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmada 94 kişi gözaltında.

Adliye saldırısında hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş'a veda

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki terör saldırısında hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Dilfiraz Karataş'ın ailesi, 57 yaşındaki kadının, akrabasının mevlidine gittiğini ve metrobüsten indikten sonra kendisini çatışmanın içinde bulduğunu söylediler.

Karataş'ın cenazesi, Bağcılar Cemevi'ne götürüldü.

Törene, Karataş'ın yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları