loading
close
SON DAKİKALAR

AFAD'dan yapılan açıklamada; '29 ilimiz için Turuncu, 26 ilimiz için Sarı uyarı olmak üzere toplam 55 ilimiz için meteorolojik uyarı yapılmıştır'

AFAD'dan yapılan açıklamada; '29 ilimiz için Turuncu, 26 ilimiz için Sarı uyarı olmak üzere toplam 55 ilimiz için meteorolojik uyarı yapılmıştır'
Tarih: 17.11.2023 - 16:12
Kategori: Gündem

AFAD, Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, çatı uçması, ağaç/direk devrilmesi, soba/baca zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması hakkında uyardı.

AFAD'dan yapılan açıklamada;

@meteoroloji_twi den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 29 ilimiz için Turuncu, 26 ilimiz için Sarı uyarı olmak üzere toplam 55 ilimiz için meteorolojik uyarı yapılmıştır.

18 Kasım Cumartesi günü;

Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Bingöl, Bursa, Burdur, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, Mersin, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Niğde, Rize, Sivas, Tunceli, Trabzon, Bayburt, Karaman, Tekirdağ ve Yalova.

Ankara, Amasya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Çankırı, Eskişehir, Edirne, İzmir, Kırşehir, Kütahya, Manisa, Muğla, Muğla, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Samsun, Tokat, Malatya, Uşak, Yozgat, Aksaray, Kırıkkale ve Osmaniye.

Uyarı verilen illerimizde valilik, kaymakamlık ve il AFAD müdürlüklerine bilgilendirme yapılmıştır.

Sarı ve turuncu meteorolojik uyarı verilen illerde ekiplerimiz teyakkuz halindedir.

Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, çatı uçması, ağaç/direk devrilmesi, soba/baca zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları