loading
close
SON DAKİKALAR

Ağaoğlu'ndan Ahmet Hakan'a kendi gazetesinde ilanlı yanıt!

Ağaoğlu'ndan Ahmet Hakan'a kendi gazetesinde ilanlı yanıt!
Tarih: 12.08.2016 - 10:04
Kategori: Gündem

Ali Ağaoğlu, kendisine 'Darbe fırsatçısı, şehir istismarcısı' diyen Ahmet Hakan'a cevap vermek için Hürriyet'e tam sayfa ilan verdi. İlan köşe yazısı şeklinde yayınlandı.

Darbe girişiminin ardından askeri alanların kapatılarak şehir dışına alınacağının açıklanması üzerine iş adamı Ali Ağaoğlu, 'Levent'teki araziyi bana verin, 239 ev yapayım' demiş, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan konuyu köşesine taşıyarak, Ağaoğlu'nu 'Darbe fırsatçısı, şehir istismarcısı' olmakla suçlamıştı.

Ali Ağaoğlu bugün Ahmet Hakan'ın yazısı üzerine Hürriyet gazetesine köşe yazısı şeklinde tam sayfa ilan vererek, 'Feraset yoksunu' dedi. 

Ağaoğlu'nun Hürriyet'e tam sayfa verdiği köşe yazısı formatında yayınlanan ilanı şöyle: 

"Hey Ahmet Hakan!

Anlaşılıyor ki, yine sosyal medyadaki feraset yoksunlarının gazına gelip aynı kervana sen de katılmışsın.

Köşe yazısı yazdığın gazetedeki haberimi bir daha oku! Orada sadece şehit aileleri için inşa edeceğim konutlara yetecek kadar arsa önerisinde bulunduğumu, başkaca bir talebim olmadığını, adres gösterdiğim yerin konum itibariyle ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü görmesi nedeniyle anlamlı olması yanında burada inşa edilecek anıtsal özellikler taşıyan konutların şehit ailelerine kalıcı ve gelecek garantisi sağlayacağını, söz konusu girişimimle şehit ailelerinin acısını bir nebze olsun hafifletmeye katkı sağlamak dışında bir beklentim olmadığını, olamayacağımı anlayacaksın.

Bu tutumumla, ortaya koyduğun yaklaşımının köşendeki‘Şunları yapan FETÖ’ye hizmet eder’ başlıklı yazındaki‘ talkımlar’dan hangilerine uygun düştüğünün takdirini de sana bırakıyorum.

İtiyad haline getirdiğin bana çakıp reytingini yükseltme çabanı anlayış ve tebessümle karşılıyor, sana kızamıyorum…

Benimle ilgili yazdığın haksızlıklarla dolu yazınla ilgili olarak bu açıklamaya köşende yer vermeni bekliyorum.”


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları