loading
close
SON DAKİKALAR

Ağrı’daki saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Ağrı’daki saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
Tarih: 12.02.2012 - 20:00
Kategori: Gündem

Kan davası yüzünden meydana gelen silahlı saldırıda, 2 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinde kan davası yüzünden meydana gelen silahlı saldırıda, 2 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Doğubayazıt’a bağlı Tanıktepe köyünde meydana geldi. Kan davalı olan Yıldız ile Demirbaş aileleri arasında yaşanan olayda Yıldız ailesine mensup kişiler plakası belirlenemeyen bir otomobille kan davalılarının yaşadığı Tanıktepe köyüne gitti. Yıldız ailesi, at arabası ile yayladan köye dönen Demirbaş ailesinin üzerine otomatik silahlarla ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Hasan Demirbaş olay yerinde, eşi Güzel Demirbaş ise kaldırıldığı Doğubayazıt devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişiden sağlık durumu ağır olan Belkıs Uzunca Van 100’üncü Yıl Üniversitesine sevk edildi. Demirbaş ailesinin yaralanan üç çocuğu da Doğubayazıt Devlet Hastanesinde yapılan tedevinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Kısa sürede Tanıktepe köyüne giden güvenlik güçleri köyü abluka altına aldı. Jandarma olaydan sonra geldikleri otomobille kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Ölen iki karı-kocanın cenazeleri otopsi için Trabzon’daki Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Anne ve babaları gözleri önünde öldürülen ve olayda hafif şekilde yaralanan yaşları yaşları 7 ila 2 arasında değişen Demirbaş ailesinin üç çocuğu yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları