loading
close
SON DAKİKALAR

Aile Bakanı: İstismara uğrayan çocukları cezalandıracağız!

Aile Bakanı: İstismara uğrayan çocukları cezalandıracağız!
Tarih: 28.03.2016 - 14:15
Kategori: Kadın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ‘İstismara uğrayan çocukların cezalandırılması gündeme alacağımız konulardan bir tanesi’ diyerek bir gafa imza attı.

Karaman'daki çocuklara tecavüz rezaletinin ardından, Ensar Vakfı ve KAİMDER'i aklama çabasına giren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Van'da çocuklara yönelik cinsel istismar ve kadına yönelik şiddet konusunda yaptığı konuşmada çok önemli bir 'gaf' yaptı. Ramazanoğlu konuşmasında, ''İhmal, istismar ve tacize uğrayan çocukların cezalandırılması konusu da gündeme alacağımız konulardan bir tanesi'' dedi. Bakan'ın konuşmasında geçen 'tacize uğrayan çocukların cezalandırılması' gafı, kamuoyunda 'bakan gönlünden geçeni söyledi' şeklinde değerlendirildi.

Aile Bakanı Ramazanoğlu ayrıca, 13-14 Nisan'da "aile içinde ihmal, istismar ve tacize uğrayan çocuklar konusunda verilecek cezalarla ilgili konuları görüşeceklerini belirterek, “Benim gönlümden geçen verilebilecek en ağır cezaların verilmesi, bütün haklardan mahrum bırakılmaları, asla ve asla bir daha topluma çıkmamalarıdır” ifadelerini kullandı.

Ramazanoğlu, istismar skandalının ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamada "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" demiş, 2 gün sonra da Aile Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada Ramazanoğlu'nun sözlerinin çarpıtıldığını iddia edilmişti.


BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları