loading
close
SON DAKİKALAR

Aile ici siddet paneli

Aile ici siddet paneli
Tarih: 12.02.2012 - 01:37
Kategori: Özel Haberler

9 Ekim günü, Prof.Dr. Feridun Yenisey, Prof.Dr. Ayse Nuhoglu, Dr. Leyla Welkin ve Dr. Neylan Ziyalar tarafından gerçekleştirilecektir.

Bir hafta once Hatice, dun Ezgi, bugun Durdane aramizdan ayrildi. Yarin sira kimde veya kimlerde?  Kimse bu sorunun cevabini bilmiyor.
Cengiz hapiste, Osman pismanlik icinde, Ali ise simdi dort duvar arasinda tek basina, kimse onun yuzune bakamiyor, cocuklari ona  artik "Baba" demek istemiyor.
Burcu cok kizgin,  Oya cok urkek, Oguz saldirgan, Ahmet her seyden korkuyor, cunku artik bu cocuklarin guvenebilecekleri bir aileleri yok. Kisa sure icinde hem annelerini hem de babalarini kaybettiler, simdi yapayalnizlar...
Her gecen gun goruyoruz ki, Aile Ici Siddet yalnizca kapali kapilar ardinda degil, sinsice kapi kapi dolasip mahallemize, okulumuza, is yerimize yayilip, hayatimizin icine isliyor. 

Bu panelde,dil, din, kultur, egitim, ekonomik seviye fark etmeksizin artik tum Turkiye'nin kanayan yarasi haline gelen bu insanlik sorununa bir cozum aramanın ve toplumsal Cinsiyete Dayali Siddete Nasil Engel olunabilineceğinin cevapları aranacak.

Prof.Dr. Feridun Yenisey, Prof.Dr. Ayse Nuhoglu, Dr. Leyla Welkin ve Dr. Neylan Ziyalar tarafından gerçekleştirilecek olan bu konuşma, 9 Ekim günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde olacaktır. 

Saat 13.00 - 15.00 arası olacak bu panele, herkes davetlidir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları