loading
close
SON DAKİKALAR

Aile olmanın mutluluğunu yıllar sonra yaşadılar

Aile olmanın mutluluğunu yıllar sonra yaşadılar
Tarih: 12.02.2012 - 20:54
Kategori: Özel Haberler

Yıllardır evli olan ama maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh yaptıramamış 8 çift, Başkan Işıklar’ın verdiği söz üzerine yıllar sonra gelin ve damat olmanın mutluluğunu yaşadı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de yıllardır evli olan ama maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh yaptıramamış 8 çiftin nikâhını kıydı. Silivri Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda yapılan nikâh törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici, Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ve Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu da katıldı.
 
Gelinlik ve damatlık giydiler

Silivri Belediyesi tarafından süslenen gelin arabasında, gelinlik ve damatlıklarıyla nikâh salonuna gelen çiftler, çocuklarını da beraberinde getirdi. Nikâh törenlerinde oldukça heyecanlı olan çiftler, Başkan Işıklar’a kendilerine bu imkânı sunduğu için teşekkür ederek; “Belediye başkanımıza bize bu imkânı verdiği için teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun. Yıllar sonra aile olabilmenin mutluluğunu bizlere yaşattı. Çok mutluyuz” dediler.

Işıklar evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim etti

8 çiftin de nikâhını ayrı ayrı kıyan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim etti. Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici’nin nikâh şahitliği yaptığı tören, Başkan Işıklar’ın çiftlere nikâh hediyelerini vermesinin ardından sona erdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları