loading
close
SON DAKİKALAR

AK Parti'li Vekillere Seyahat Yasağı!

AK Parti'li Vekillere Seyahat Yasağı!
Tarih: 25.03.2012 - 12:18
Kategori: Siyaset

AK Parti milletvekillerine 4+4+4 kanun teklifi Meclis'ten geçinceye kadar, 27 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında seyahat yasağı geldi...

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, önümüzdeki hafta Meclis'in yoğun bir çalışmanın içine gireceğini belirterek, AK Parti milletvekillerine 27 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında seyahat yasağı geldiğini ve hiç kimsenin, eğitimi yeniden şekillendiren 4+4+4 kanun teklifi Meclis'ten geçene kadar Ankara'dan ayrılamayacağını söyledi.

Köksal, terörle mücadelenin devam edeceğini belirterek, "Terör bitene kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi. Ak Parti Kırıkkale il binasında basın mensuplarına açıklama yapan Oğuz Kaan Köksal, muhalefetin engelemesine rağmen 4+4+4'ü Meclis'ten geçirmeye kararlı olduklarını söyledi. Köksal, şunları söyledi:

"TBMM önümüzdeki hafta çok yoğun çalışacak. Bu nedenle AK Parti Milletvekillerine 27 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında seyahat yasağı geldi. Hiç kimse Ankara'dan ayrılamayacak. Bu vesile ile kanunlar bitene kadar geceleri de çalışmak üzere yoğun bir tempoya gireceğiz. Vatandaşımızın bizden beklentisi var, vatandaşın bu beklentisini karşılamak üzere geceli gündüzlü çalışacağız."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları