loading
close
SON DAKİKALAR

Akit, Koç grubunu hedef gösterdi

Akit, Koç grubunu hedef gösterdi
Tarih: 16.12.2016 - 13:20
Kategori: Gündem

Akit'in yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Cumhuriyet gazetesini PKK yandaşı olmakla suçladı. Koç grubunu da gazeteye reklam vererek, Cumhuriyet'i finanse ettiğini iddia etti.

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bugün "Koç besliyor, onlar da tehdit ediyor!" başlıklı yazısında Cumhuriyet gazetesini ve Koç grubunu hedef aldı. Karahasanoğlu, "Cumhuriyet gazetesinin PKK yandaşlığını artık hatırlatmaya gerek yok" diyerek başladığı yazısına, Aydın Engin'in AKP hükümetini eleştiren yazısıyla devam etti.

Ali Karahasanoğlu, Aydın Engin'in yazısında yer alan “Rüzgar eken fırtına biçer diyen halk deyişini duymuşluğunuz vardır değil mi?” cümlesini “Gidişat böyle devam ederse Dolmabahçe’deki 44 insanın öldüğü patlamaların daha fazlası yaşanır” sözleriyle yorumladı. 

Cumhuriyet gazetesinin önemli olmadığını, ancak Cumhuriyet'e destek verenler sebebi ile bu konuyu ele aldığını söyleyen Karahasanoğlu, "Koç Holding de bu gazetenin finansörleri arasında" dedi.

AKP'nin iktidara geldiği ilk yıllarda Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk televizyonuna da yıllık reklam paralarını peşin verdiğini iddia eden Karahasanoğlu, "Her sayfasında mutlaka çarpıtma haberlerle siyasi iktidara küfreden, yalan üzerine yalan haber yapan Cumhuriyet’e, hemen her nüshasında Koç Holding’in bir başka şirketinin reklamı yayınlattırılıyor... 'Yanınızdayız, aynen devam edin' mesajı veriliyor.." dedi. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları