loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı oldu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı oldu
Tarih: 14.01.2021 - 19:04
Kategori: Gündem

Sağlık Bakanı ve sağlık çalışanlarından sonra AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında aşı oldu ve açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşı olduğunu twitter hesabından aşı anının fotoğrafını ve bir açıklama paylaştı. Erdoğan; "Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım.

İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde COVID-19 aşısı oldu.

Hastane çıkışı açıklama yapan Erdoğan;

(COVID-19 aşısı) Yaklaşık 25-30 milyon doz daha gelecek, bunu sürdürelim istiyoruz. En kısa süre içerisinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Başta tüm siyasi liderler, milletvekillerimiz, COVID-19 aşısını teşvik ederlerse, bunun çok çok isabetli olacağına inanıyorum.Bilim Kurulu'nun belirlediği bir takvim var. İlk etapta gelen aşı miktarı belli, ardından 25-30 milyon doz aşı daha gelecek. Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları