loading
close
SON DAKİKALAR

AKP heyetiyle ABD'ye giden CNN Türk Genel Müdürü'nden Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu programın kesilmesiyle ilgili soruya yanıt: İstemeyen izlemesin!

AKP heyetiyle ABD'ye giden CNN Türk Genel Müdürü'nden Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu programın kesilmesiyle ilgili soruya yanıt: İstemeyen izlemesin!
Tarih: 23.05.2019 - 11:35
Kategori: Gündem

CNN Türk'ün yanlı yayıncılık yaptığı gerekçesiyle iki kez CNN'e şikayet eden CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu programı talimatla erken bitirmesi üzerine CNN'in Atlanta'daki merkezinde eylem yapacaklarını duyurdu.

Aydın Doğan'ın medya grubunu Demirören ailesine satmasının ardından grup bünyesindeki CNN Türk, iktidar yanlısı yayınları nedeniyle CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan tarafından 2 kez CNN'e şikayet edilmişti. 

Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar'ın AKP heyetiyle ABD'de bulunduğu ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir soruyu "istemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz" şeklinde yanıtladığını aktardı.

Özcan, Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu Tarafsız Bölge programının talimatla erken bitirilmesi sonrası CNN'in genel merkezi önünde, Washington ve New York’ta eylem yapacaklarını açıkladı.

Özcan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:
 
"AKP Heyeti ile Washington’a giden CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar, @ekrem_imamoglu’na karşı yapılan tek taraflı ve eşitsiz yaklaşımı hakkında soru sorulduğunda ‘istemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz...

Benim de patronum var tarafsız yayıncılık yok, herkesin bir duruşu var’ demiş.

En azından sahibinin sesi olduğu itiraf etmiş. Yazılı şikayetlerimize ek olarak, 9 Haziran’da Atlanta CNN Genel Merkezi, Washington ve New York’ta CNN Türk’ü protesto eylemi düzenliyoruz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları