loading
close
SON DAKİKALAR

AKP iftarına iki ülke davetli değil

AKP iftarına iki ülke davetli değil
Tarih: 23.07.2012 - 16:37
Kategori: Siyaset

AKP geleneksel iftar yemeğine davet etmediği ülkeler arasına bu sene bir yenisini daha ekledi...

Hazırlıklarını AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in yürüttüğü iftara İsrail ve Suriye Büyükelçiliği’nden kimse çağrılmadı.

2012 Londra Olimpiyatları’na gidecek sporculara Dolmabahçe Sarayı’nda verdiği iftar yemeğinin ardından ikinci iftarda Ankara ’daki tüm ülke büyükelçileriyle bir araya gelecek olan Başbakan Erdoğan ’ın yemekte bir konuşma yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan AKP Genel Merkezi’ndeki iftarda büyükelçilere kriz sürecine ilişkin bilgi verecek.

Çağrı'dan mini konser

Geçen yıl Mercan Dede’nin dinleti verdiği iftarın bu yıl dünyaca ünlü konukları olacak. İftarda Dünya Kuran Okuma Yarışmaları’nda birincilikleri olan Mısırlı Hafız Dr. Ahmet Naina, Kuran okuyacak. İftarın başka bir konuğu ise dünyaca ünlü Le Trio Joubran grubu. Halen Fransa ’da yaşayan Filistinli ud virtiözü Samir, Adnan ve Wissam kardeşlerden oluşan grup, Filistin ’de işgalin sona ermesini isteyen açıklamalarıyla tanınıyor. İftarda dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı da mini bir konser verecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları