loading
close
SON DAKİKALAR

AKP İktidarını üzmek istemeyen Yalçın ve Kahveci emekçileri yüzüstü bıraktı

AKP İktidarını üzmek istemeyen Yalçın ve Kahveci emekçileri yüzüstü bıraktı
Tarih: 12.05.2022 - 12:31
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Antalya İl Başkanı Sadık Acar; Memur Sen memurdan aldıkları aidatları yine memurların haklarını savunmak yerine vakıflar aracılığı ile İdlib kampında mültecilere yaşam merkezi kuruyor. Memurlar adına değil AKP Genel Merkezi adına çalıştıklarını ortaya koydular....

Birleşik Kamu İş Antalya İl Başkanı Sadık Acar, www.istanbulgercegi.com'a yaptı açıklamada;

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ara zam yok enflasyon farkı verilecek açıklamasından bir gün sonra Memur Sen ve Kamu Sen Başkanları İş sağlığı ve Güvenliği Toplantısına katıldı.

Ancak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nın da bulunduğu toplantıda ara zam ve enflasyon farkı aylık ödenmelidir çağrılarından bahseden olmadı. Asli görevlerinin emekçilerin haklarını savunmak ve emekçiden yana taraf olmak olan sarı sendikalar yine AKP İktidarını üzmek istemeyerek emekçileri yüz üstü bıraktı.

Çok kısa bir süre önce “ara zam verilmeli ve enflasyon farkları aylık olarak ödenmelidir” çağrısı yapan konfederasyonlar iş Bakan Bey’in karşısında konuşmaya gelince çareyi susmakta buldular.

Zaten Memur Sen Konfederasyonu'nun memurdan aldıkları aidatları yine memurların haklarını savunmak yerine vakıflar aracılığı ile İdlib kampında mültecilere yaşam merkezi kurarak vizyonlarının memur hakları savunuculuğu yapmak yerine AKP Genel Merkezi gibi davranmaya çalıştıklarını ortaya koymaktadır.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; Ali Yalçın ve Önder Kahveci’nin ne amaçla yetkili sendikada başkan olduklarına ve o yetkiyi kimin çıkarları doğrultusunda kullandıklarına anlam verememekteyiz. Bir an önce emekçinin çıkarları için çalışmaları gerektiğini hatırlatır, Bakan Bey’in karşısında cesaretler dileriz.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları