loading
close
SON DAKİKALAR

AKP ilçe başkanı şikayet etti, sosyal medyadan Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı

AKP ilçe başkanı şikayet etti, sosyal medyadan Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı
Tarih: 25.07.2019 - 12:30
Kategori: Gündem

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan avukat M.D., sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

AKP Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, avukat M.D. hakkında sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve sosyal medya hesapları incelenen M.D., ifade işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Avukat, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

AKP Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, adliye önünde yaptığı basın açıklamasında, "Hiç kimse ifade özgürlüğünün arkasına sığınarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na ya da herhangi bir vatandaşa hakaret edemez. Bu tutumların tekrarlanmaması için şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu. 

 

 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları