loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Sözcüsü Çelik: AK Parti MYK'sı Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'la ilgili iddiaları reddetmektedir

AKP Sözcüsü Çelik: AK Parti MYK'sı Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'la ilgili iddiaları reddetmektedir
Tarih: 26.05.2021 - 17:30
Kategori: Siyaset

AKP Sözücüsü Çelik, organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in iddialarına ilişkin "AK Parti MYK'sı Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'la ilgili iddiaları reddetmektedir" dedi.

Ömer Çelik partisinin MYK toplantısına ilişkin şu açıklamaları yaptı:
"İllegal mafyatik bir kişinin iftiraları gündeme getiriliyor. AK Parti MYK'sı, Süleyman Soylu'yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili bu iddiaları en güçlü şekilde reddetmektedir.

-İçişleri bakanımız, eski başbakanımız hedef alınıyor.

- Siyasetin referansı hiçbir zaman suç örgütleri olmamalı.

- Siyasetinin içindeki saldırı gayri meşru alandan geldiği için kategorik olarak reddedilmelidir. Türk siyasetinin referans alanı hiçbir zaman illegal yapılar olmamalıdır. Hiç kimse illegal alandan yapılan açıklamaları herhangi bir siyasi muhalefetin referans alanı haline getirmesin.

- Diyorlar ki söylenenlerin açığa çıkması için ne yapacağız. Zaten arkadaşlarımızın kendileri yargı mensuplarına başvuruyor.

- Biz bu oyunların her zaman farkındayız. Devletimizin, İçişler Bakanımızın hedef alınarak nereye varılmak istendiğini görüyoruz. Görevdeki arkadaşlarımızın istifasını isteyenler, suç örgütlerinin söylemlerini referans almak siyaset yapmak anlamına gelmez. Bu siyasetçinin kendisini suç örgütlerine kullandırması anlamına gelir. AK Parti itirafların karşısında, arkadaşlarımızın yanındayız.

- Suç örgütlerinin söylediklerini referans alarak siyasi hesaplaşma içine girmeye çalışanlar ya da görevdeki arkadaşlarımızın istifasını isteyenler başlı başına suç örgütlerinin referansını meşrulaştırmış olur.

- Sanki AK Parti bu şahsı korumuş gibi bir soru gündeme geliyor. Bu yanlıştır."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları