loading
close
SON DAKİKALAR

AKP’den ayrılan araştırmacı Faruk Acar: Liderliğine inandığım için Akşener ile çalışmaya başladım

AKP’den ayrılan araştırmacı Faruk Acar: Liderliğine inandığım için Akşener ile çalışmaya başladım
Tarih: 03.10.2021 - 16:43
Kategori: Gündem

Andy-Ar Araştırma şirketi Başkanı Faruk Acar, AKP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti ile çalışmaya başladı.

Gazeteci Semra Topçu, uzun yıllar AKP ile çalıştıktan sonra İyi Parti ile anlaşan Andy-Ar Araştırma şirketi Başkanı Faruk Acar'ın "Liderliğine inandığım için Akşener ile çalışmaya başladım" dediğini ifade etti.

Uzun bir dönem AKP‘nin seçim stratejilerini belirlemede görevli isimlerden olduğu söylenen Andy-Ar Araştırma şirketi Başkanı Faruk Acar, AKP'den ayrıldıktan sonra İyi Parti ile çalışmaya başlamasını gazeteci Semra Topçu'ya değerlendirdi.

KRT TV'de yayınlanan 'Haftanın Panaroması' programında, Faruk Acar ile konuyla ilgili konuştuğunu ifade eden Semra Topçu, şunları söyledi;

"Kendisi AKP'ye çalışan bir Araştırma Şirketi Başkanı. Önceki gün Akşener'le çarlışmaya başlayacak diye bir haber çıktı. Gerçi AKP'yi 2 yıl önce bırakmıştı ama yeni adresi bilinmiyordu, 2 gün önce Fatih Altaylı yazdı. AKP'yi tek terk eden Faruk Acar değil duygusu var o yüzden önemli. Şöyle dedi Faruk Acar; '2 aydır çalışmaya başladık Meral Akşener'le, 2 aydır İyi Parti'yle çalışıyorum. Çünkü ben Akşener'e inandım. İnanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. İyi Parti'nin ülkenin geleceğinde etkin rol olacağını düşünüyorum. Liderine inanıyorum. İnandığım tek lider sadece Akşener. Onun kazanacağını düşünüyorum. İyi Parti'yi farklı seçmenlerle buluşturabilecek bir profesyonel süreç başlattık. İnanmak başarmanın yarısıdır' dedi." 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları