AKP’den istifa eden Üsküdar İBB meclis üyesi CHP'ye katıldı

Ekrem Baki, 2025 yılının Mayıs ayında Üsküdar Belediyesi Meclis Toplantısı'nda gündem dışı söz alarak kürsüye gelmiş, partisinden istifa ettiğini ve yoluna bağımsız devam edeceğini söylemişti.
Üsküdar Belediyesi'nde AKP'li meclis üyesiyken Mayıs 2025'te istifa ettiğini açıklayan Ekrem Baki'nin, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde düzenlenen CHP Grup Toplantısı'nın ardından CHP'ye katıldı.
.jpg)
CHP Üsküdar ilçe başkanı Berk Tütüncü sosyal medya hesabından paylaştı:
Mayıs 2025'te "baskılar" gerekçesiyle istifa etmişti
Ekrem Baki, 2025 yılının Mayıs ayında Üsküdar Belediyesi Meclis Toplantısı'nda gündem dışı söz alarak kürsüye gelmiş, partisinden istifa ettiğini ve yoluna bağımsız devam edeceğini söylemişti. Baki istifa açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Son günlerde ülkemizde yaşanan ve muhalefete karşı yürütülen ağır baskılar ve dozunun giderek artması, iyiye evrileceğine dair bir işaret göremiyor oluşum ve gerek hukuk, gerekse siyaset anlayışımın bununla bağdaşmadığı sebebiyle mensubu bulunduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa etmiş bulunuyorum. Teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum."
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












