loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li başkan yardımcısından, 'İstifa çağrısı' yapan yurttaşlara küfür

AKP'li başkan yardımcısından, 'İstifa çağrısı' yapan yurttaşlara küfür
Tarih: 15.02.2020 - 17:54
Kategori: Gündem

İstanbul Sultanbeyli Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dinç, belediye başkanını istifaya çağıran yurttaşlara küfür etti.

Sultanbeyli’de vatandaşın mağdur olduğu tapu ve tebligat sürecinde yeni bir gelişme yaşandı. Tapu ve tebligatların dağıtılması mağduriyetin çözüleceği konusunda yurttaşı umutlandırırken rayiç bedelinin yüksek olması tartışmalara neden oldu.

ANKA’nın haberine göre, Sultanbeyli’de yurttaşın mağdur olduğu tapu ve tebligat sürecinde yeni bir gelişme yaşandı. Tapu ve tebligatların dağıtılması mağduriyetin çözüleceği konusunda yurttaşları umutlandırırken rayiç bedelinin yüksek olması tartışmalara neden oldu.

Sultanbeyli Kent Meydanı’nda toplanan yurttaşlar “Başkan istifa” sloganları attı. Öte yandan Sultanbeyli Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dinç, belediye başkanını istifaya çağıran yurttaşlara küfür etti.

Sultanbeyli Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dinç, ettiği küfüre ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulundu.  Dinç, evine ziyarete gittiği yurttaşa ettiği küfürü "Yıllardır birebir görüştüğümüz, ahbabımız Münip Tamgaç ağabey ile samimiyetimize binaen aramızda geçen diyaloğu farklı yansıtarak, meseleyi çarpıtarak yapılmak istenen algı operasyonunu değerlendirdik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." ifadeleriyle savundu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları