loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li belediye, depoya sürdüğü Aydın İleri'nin işine son verdi

AKP'li belediye, depoya sürdüğü Aydın İleri'nin işine son verdi
Tarih: 30.11.2019 - 13:45
Kategori: Gündem

31 Mart seçimlerinin ardından CHP'den AKP'ye geçen Bergama Belediyesi’nde mobbinge maruz bırakılmasıyla gündeme gelen Aydın İleri'nin işine son verildi.

Aydın İleri, sosyal medya hesabından kendisine ulaşan tebligatı paylaştı. Tebligatta İleri'nin sözleşmesinin 31 Aralık 2019'dan sonra yenilenmeyeceği belirtiliyor. 

İleri, Twitter hesabından duruma tepki gösterdi. İleri, "Gönül Belediyeciliği işsizlik ve emek düşmanlığı demek. #AKP ve #MHP emek düşmanıdır. Hiçbir gerekçe göstermeden Iş akdimi yenilemeyecekler. Onlarca kazanılmış dava var. Yağma yok @kostuhakan @bergamabel adalet var. Hesap vereceksiniz. 4.5 yıl sonra adınız bile anılmayacak.adalet var" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den AKP’ye geçen Bergama Belediyesi’nde Bergama Araştırmaları Kütüphanesi’nde görev yapan Aydın İleri’nin görev yeri, 23 Haziran’da gerçekleştirilen tekrar seçimlerinin hemen ertesi günü değiştirildi. Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı İleri, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün malzeme deposu çalışma alanı olarak gösterildi. 

İleri, sosyal medya paylaşımları ve basında çıkan haberlerden sonra belediyede insan kaynakları müdürü tarafından fiziki ve sözlü saldırıya uğradığını söylemişti. İleri, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları