loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li belediyede başkan yardımcısı belediye başkanını şikayet etti: Usulsüzlük yapılıyor, 7 milyon liralık kamu zararı var

AKP'li belediyede başkan yardımcısı belediye başkanını şikayet etti: Usulsüzlük yapılıyor, 7 milyon liralık kamu zararı var
Tarih: 18.01.2021 - 14:08
Kategori: Yurt

Çat Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir, 31 Mart seçimlerinde CHP'den AKP'ye geçen belediyede usulsüzlük yapıldığını iddia etti.

Erzurum'a bağlı Çat Belediyesi'nde başkan yardımcısı olan Mazhar Özdemir, sosyal medya hesabından belediyede usulsüzlük yapıldığını, 7 milyon liralık kamu zararı oluştuğunu açıkladı.
Mazhar Özdemir suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.
Özdemir'in paylaşımları şöyle:
"Belediye Başkanı kamu hizmetini etkin verimli ve halka hizmet noktasında kanunlara uygun olarak hizmet yürütmekle mükelleftir.
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın ,Sayın Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak hiç bir kanuna uygun olmayan uygulamalarını açıklamaktan başka çarem kalmamıştır. Hiçbir kimsenin konuyu hiçbir yere çekmeden kamuda zararın önlenmesi adına kamu görevimi yerine getirmem gerekli. Açıklayacağım konular acil ve telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracaktır.
Kuruluşu usulsüz olan Çat-SA A.Ş adına Fen işlerine şartlı tahsis edilen Kızılca Mahallesi 171 ada, 2 parselde hiçbir mevzuata uymadan Çat-SA adına yatırım yapılmıştır. Tahsis hükümsüzdür. Müdahale edilmeli 7 milyonluk kamu zararı oluşmuştur.

Konuyu basite indirgeyip farklı yönlere çekmeyelim. Suç duyurusunda bulunmuşum. DMK 21'e göre yapmam gerekeni yapmışım. Hiçbir konuda kanun yok. Devletimden can ve mal güvenliğimi korumasını talep etmişim. Son kez sesimi dinleyin. Belediye başkanımız basına çok basit ve hiç ilgisiz işten çıkarılmış personelle alakalı olduğunu belirtiyor. Konuyu mecrasından çıkarılmaya çalışıyor. Devletim büyük ve emin ellerde ben devletime bildirmişim gereken zaten yapılacak. Nerden tuttuysam elimde kaldı. Ne yaptığını hırsla hareket ettiği için hep kanuni ve doğru zannetmesin kimse."

Özdemir'in paylaşımlarının devamı şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları