loading
close
SON DAKİKALAR

AKP’li belediyenin 6 milyon TL’lik millet kıraathanesi ihalesini AKP'li isim aldı

AKP’li belediyenin 6 milyon TL’lik millet kıraathanesi ihalesini AKP'li isim aldı
Tarih: 18.08.2021 - 10:42
Kategori: Gündem

AKP'li Mamak Belediyesi'nin 6 milyon TL’lik millet kıraathanesi ihalesi, AKP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir'e gitti.

Ankara’da AKP’li Mamak Belediyesi’nin millet kıraathanesi ihalesi AKP'li isme gitti. 6 milyon 94 bin TL’lik sözleşmeyi imzalayan Osman Özdemir’in AKP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ortaya çıktı.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, yalnızca iki firmanın teklif verdiği ve tekliflerden birinin geçerli sayıldığı ihale sonucunda belediye iştiraki olan Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik AŞ ve AKP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir’le sözleşme imzalandı. 6 milyon 94 bin TL’lik sözleşme kapsamında Mamak’ta 9 farklı mahalleye millet kıraathanesi inşa edilecek.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, millet kıraathanesi için “Kek, çay bedava” demiş ancak daha sonra İstanbul’da açılan kıraathanelerde kek ve çay parayla satılmaya başlamıştı.

Mamak Belediyesi’nin ihale şartnamesinde yayınladığı çizimlerde de kıraathane içine yapılması planlanan fırındaki yazar kasa detayı dikkati çekti.

Yazar kasa detayı, Mamak’ta inşa edilecek olan millet kıraathanelerinde de kek ve çayın parayla satılacağı yorumlarına yol açtı.

Mamak Belediyesi, geçtiğimiz yıl da internet sitesinden “millet kıraathanesi” notuyla bir konteynerin fotoğrafını paylaşmış, bu paylaşım sosyal medyada tartışılmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları