loading
close
SON DAKİKALAR

AKP’li belediyenin işten çıkardığı işçiler, Erdoğan’a kendi sözleriyle seslendi

AKP’li belediyenin işten çıkardığı işçiler, Erdoğan’a kendi sözleriyle seslendi
Tarih: 03.10.2019 - 16:38
Kategori: Gündem

AKP’li Güngören Belediyesi’nin işten çıkardığı 39 kişi belediye binası önünde oturma eylemi başlattı. Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB’den çıkartılan işçilerle ilgili “Garibanın ekmeğiyle oynamayın” sözünü hatırlatan belediye çalışanları, İBB’de işten atılanlarla bir farklarının olamadığını söylüyor. ...

AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin herhangi bir gerekçe göstermeden işten çıkarttığı 150 işçiden sonra bu defa Güngören Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde taşeron olarak çalışan 39 kişiyi işten çıkarttı. İşçiler belediye binası önünde oturma eylemi yaparken, yetkililerden bir açıklama bekliyor.

Üsküdar Belediyesi’nden çıkartılan 150 işçi daha önce yaptıkları basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB’den çıkartılan işçilerle ilgili “Garibanın ekmeğiyle oynamayın” sözünü hatırlatarak, “İBB’den atılan işçileri geri alın diyorsa aynısını bizim için de söylemeli” dedi.

İşçiler, AKP’li yetkililerin İBB çalışanlarının yanında olduklarını ancak, kendilerine hiçbir destekte bulunulmadığını söylüyor.

Güngören Belediyesi’nde işten atılan 39 taşeron işçinin bina önündeki oturma eylemi devam ediyor. 

Kaynak : Tarafsız Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları