loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Hamza Dağ'dan 'Kürşat Ayvatoğlu' açıklaması: Genel merkezde büro personeli olarak çalışıyordu, iş akdi feshedildi

AKP'li Hamza Dağ'dan 'Kürşat Ayvatoğlu' açıklaması: Genel merkezde büro personeli olarak çalışıyordu, iş akdi feshedildi
Tarih: 26.03.2021 - 14:47
Kategori: Siyaset

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya kokain çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili açıklama yaptı.

Kürşat Ayvatoğlu isimli bir kişinin lüks aracının içinde kokain kullanırken çekilmiş görüntüleri dün sosyal medyada paylaşıldı. Ayvatoğlu'nun AKP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilmiş ancak bu Dağ'ın danışmanları tarafından yalanlanmıştı.

Hamza Dağ bugün bir açıklama yaparak Ayvatoğlu'nun AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğunu ifade etti. Dağ, görüntülerin ardından Ayvatoğlu'nun iş akdinin feshedildiğini duyurdu.

Hamza Dağ'ın açıklamaları şöyle:
"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır.

Yasal sürecin takipçisi olacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz."

"Büro personeli nasıl milyonluk arabalara sahip oluyor?"

Saadet Partili Ali Aktaş, açıklama yapan Hamza Dağ'a Ayvatoğlu'nun zenginliğinin kaynağını sordu. Aktaş, "AK Parti'de 'genel merkez büro personeli' olarak çalışan bir kişi nasıl oluyor da beş altı yıl içerisinde milyonluk arabalara sahip olabiliyor. Kokain çekmesi umurumuzda değil, isterse zıkkım çeksin. Lakin siz bize bu insandaki zenginliğin kaynağını açıklayın lütfen" dedi.

İlgili haber:
Lüks araçta uyuşturucu aldığı görüntüleri ortaya çıkan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları