loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Üsküdar Belediyesi, 9 aydır elektrik vermediği Halk Ekmek büfesinin etrafında kazı çalışması başlattı

AKP'li Üsküdar Belediyesi, 9 aydır elektrik vermediği Halk Ekmek büfesinin etrafında kazı çalışması başlattı
Tarih: 21.01.2022 - 09:32
Kategori: Gündem

AKP'li Üsküdar Belediyesi, 59 yaşındaki gazi Rıfat Aslan'ın işlettiği İstanbul Halk Ekmek büfesine 9 aydır elektrik bağlamıyor. Belediye şimdi de büfenin etrafında kaldırımı söküp kazı çalışması başlattı.

İstanbul Üsküdar'da İBB'nin Halk Ekmek büfelerinden birini işleten gazi Rıfat Aslan'ın (59) büfesine önce AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 9 aydır elektrik bağlanmadı. Kış soğuğunda elektriksiz kalan Gazi Aslan'ın başı şimdi de büfe etrafında yapılan kazılarla dertte. Rıfat Aslan yaşadığı sıkıntıyı şöyle anlattı:

“Büfe için bana önce ‘yaya geçidine engel teşkil ediyor' dediler. Hatta büfe yaya geçidine engel oluyor diye yerimi bile değiştirmek istediler. Ardından da cadde boyunca sıra sıra elektrik panoları koydular. O nedenle de büfenin etrafını kazdılar. Oraya elektrik veriyorlar. Biraz ötede elektrik var, bende yok. Ben bu soğuk kış günü kendi imkanlarımla minik bir tüp ile ısınmaya çalışıyorum. Kimse gelip halimi sormuyor. Üsküdar Belediyesi'nden de bir dönüş yok. Bariyerlerle önümü kapattılar. Kimse gelip ekmek alamıyor. Bu yüzden bin 500-2 bin TL zararım var. Ekmek almak için, su almak için kimse gelip geçemiyor. Patika yol gibi oldu buralar.”

"Artık canıma tak etti"

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, Halk ekmek büfesinin çevresi kazıldığı için vatandaşların gelememesi ve havanın soğuması nedeniyle pazartesi gününden itibaren büfesini kapatmayı düşündüğünü anlatan Aslan, “Pazartesi günü büfemi kapatmayı düşünüyorum. Artık canıma tak etti. Kimseyle uğraşacak halim kalmadı. Gerçekten çok üzgünüm. Sizin haberleriniz dışında ilgilenen kimse olmadı. Benim üzerimden siyaset yapmasınlar. Buraya sığmadım. Ben bu devlete hizmet vermiş bir insanım. Yaklaşık 500 metre ileride büfe var, elektriği var” diyerek tepki gösterdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları