loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekil Hülya Nergis: Türkiye çok gelişti, artık ev, araba sahibi olmak hiç zor değil'

AKP'li vekil Hülya Nergis: Türkiye çok gelişti, artık ev, araba sahibi olmak hiç zor değil'
Tarih: 28.02.2021 - 13:43
Kategori: Siyaset

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Türkiye'de yaşam standardının yükseldiğini öne sürüp "Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil" iddiasında bulundu.

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in, “Artık asgari ücretlimizin  evinin önünde arabası mevcut” sözlerinin ardından AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de benzer açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir programda konuşan Nergis şunları söyledi: 
"Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti. Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil.  Aile içerisinde geçmişte bir kişi çalışırdı, şimdi bakıyorsunuz bir kaç kişi birden çalışıyor. Eskiden aileye baba bakardı, erkek evlat çalışırdı. Öyleydi koşullar, ama bugün baktığınızda kız erkek ayrımı olmadan herkes çalışabiliyor. Evin hanımı da, erkekte çalışabiliyor. Hayat standardı çok değişti. Bunu köyde de görüyorsunuz, şehirde de görüyorsunuz. Zaten köyler mahalle oldu. Köy kavramı zaten büyükşehirlerde kalmadı, ama bu sosyolojiyi de iyi okumak lazım."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları