loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekil ile AKP'li belediye başkanı karşı karşıya

AKP'li vekil ile AKP'li belediye başkanı karşı karşıya
Tarih: 11.08.2019 - 10:55
Kategori: Yerel

AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sosyal medya hesabından AKP eski belediye başkanlarını itham eden paylaşımları, kentteki partilileri karşı karşıya getirdi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a sert sözlerle yanıt verdi.

Çakır, AKP’li Başkan Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir televizyon programında, “2 milyon TL’ye verilmiş olan altyapı ihalesini iptal ederek kendimiz sadece 20 bin TL’ye yaptık” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

malatyatekhaber.com'un aktardığına göre, Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Hemsehrilerim aldığımız aile ve teşkilat terbiyesi gereği bu tür iftiralara cevap dahi vermek istemiyoruz, ama gerçekten müfteriler had, hudut bilmiyorlar, gayri ahlaki bir şekilde ve sistematik olarak saldırıyorlar. Anlayışınızı istirham ediyorum. Başkanlığını yaptığım dönemde, Büyükşehir Belediyemizde çalışmadığı halde maaş alan personeller olduğu, harici maaş ödemelerinin yapıldığı, trilyonlarca TL’ye ihale edilen işlerin ihalelerinin iptal edilerek Belediye imkanlarıyla 20 bin TL’ye yapıldığı iddiaları İftiradır. Milletimizin aklıyla dalga geçmektir. 20 bin TL’ye yapılacak bir işin bırakın 2 milyon TL’ye ihale etmek, böylesi bir ihaleye hazırlık evrakı düzenlemek bile suça teşebbüstür.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları