loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekilden Atatürk'e lanet okuyan imama destek

AKP'li vekilden Atatürk'e lanet okuyan imama destek
Tarih: 30.05.2021 - 09:00
Kategori: Gündem

AKP'li Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Atatürk'e lanet okuyan imama sahip çıktı.

Ayasofya'da, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu programda Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okunduğu ortaya çıkmıştı. 

Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii eski İmam Hatibi Mustafa Demirkan, Erdoğan'ın da dinlediği esnada şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir... Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma... "

AKP'li VEKİL SAHİP ÇIKTI

Tepki çeken ifadelerin ardından "Yeliz" lakaplı AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Twitter hesabından Mustafa Demirkan'a sahip çıktı. 

AKP'li Çamlı, paylaşımında şu ifadeleri paylaştı: "Kostantıniyye Fatihi Ayasofya'yı Cami olarak vakfetmiş. Vakfiye açık. Kapatılmış. Sonra vakfiyeye uygun olarak tekrar Camiye çevrilmiş. Emekli bir hoca da kıyamete kadar kimse bozmasın diye ayetle dua etmiş. Şimdi de o hocaya hakaret ediliyor. Yazık. Ne olacak bu haliniz..."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları