loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekilden Aziz Yıldırım iddiası

AKP'li vekilden Aziz Yıldırım iddiası
Tarih: 23.07.2012 - 14:55
Kategori: Siyaset

AKP'li milletvekili Şamil Tayyar: 'Aziz Yıldırım'ın cezası kesinleşse bile kurtulacak!'

Tv8’de Erkan Tan’ın bugünkü konuğu AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Gündemi değerlendiren Tayyar, şike davası ile ilgili açıklamalarda bulundu “Yıldırım cezası kesinleşse bile kurtulacak” dedi. Tayyar’ın açıklamaları özetle şöyle:

“Aziz Yıldırım 3. yargı paketinden yararlanacak!”

“Aziz Yıldırım’ın 3. yargı paketinde mali suçlar ile ilgili yapılan düzenlemeden yararlanacağını tahmin ediyorum. Çünkü mali suçlar çete suçu olmaktan çıktı. Tahminime göre çete suçundan aldığı ceza düşecek. Bu durumda sadece şike suçundan aldığı ceza kalacak. Bir de. 3. yargı paketinde 3 yılın altındaki cezalar ertelendi dolayısıyla ondan da yararlandı mı sıfır ceza ile kurtulmuş olacak!”

Tayyar ‘Yeni CHP’ ile ilgili de sert konuştu. ‘Kafa karışıklığına yol açmamak için yeni sıfatlar bulmalılar’ dedi:

“CHP, yeni CHP, öz yepyeni CHP, daha öz yepyeni CHP…”

“Kılıçdaroğlu geldiğinden beri yapılan her kurultayda yeni CHP dediler. Matruşka gibi, her kurultayda kapağı açıyorlar yeni bir CHP çıkıyor. Bence kafa karışıklığına yol açmamak için CHP, yeni CHP, yepyeni CHP, öz yepyeni CHP, daha öz yepyeni CHP, has öz yepyeni CHP diye yeni sıfatlarla anlatsalar daha iyi olur diye düşünüyorum! Eğer yeni CHP 1940’lı yıllardaki CHP politikalarına dönmekse bunu başka bir tanımlama ile anlatmak gerekir!”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları