loading
close
SON DAKİKALAR

AKP’li vekilden ekonomi eleştirilerine yanıt: 'Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız'

AKP’li vekilden ekonomi eleştirilerine yanıt: 'Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız'
Tarih: 16.12.2021 - 13:53
Kategori: Siyaset

Türkiye’deki ekonomik kriz ve TL’nin rekor değer kaybını ‘ekonomik terör’ olarak değerlendiren AKP Konya Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gülay Samancı, “Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız” dedi. ...

AKP Konya Milletvekili, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gülay Samancı TBMM'de 2022 yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde Cumhurbaşkanlığı Bütçesi üzerinde partisi adına konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde pek çok alanda hizmetler yapıldığını ifade eden Samancı şunları söyledi:

"Ülkemiz üzerinde oynanan onca oyun, terör ve antidemokratik eylemler, hatta 15 Temmuz darbe girişimine rağmen, üretimde kalkınma hedeflerimiz ve sosyal alanda gerçekleştirilen başarılar, fikir ve düşünce özgürlüğünün hayata geçirilmesi, demokratikleşme alanında verilen mücadele ile ulaşımda, sanayileşmede, sağlık alanında modern teknolojinin ülkemize kazanımı için elde edilen gelişmeler, aynı zamanda şehirlerimizin imar ve mamur edilmesi gibi pek çok alanda yapılan hizmetler, Cumhurbaşkanımızın riyasetinde hızla devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi Milletimizle birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha güçlü bir şekilde ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız."

Ekonomik kriz ve döviz kurunun yükselişini ‘ekonomik terör' olarak niteleyen Samancı, “20 yıldır terörle mücadelede şu anda gelinen noktada terörün beli kırılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, devletimizin üniter yapısını hedef alan ekonomik terör de dahil tüm terör hareketlerine karşı tek bir cevabımız vardır. Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız.  Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız“ dedi.

Öte yandan Samancı’nın konuşmasının tamamını elindeki kağıttan okuması dikkat çekti.
 

Kaynak : Sözcü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları