loading
close
SON DAKİKALAR

AKP’lilerin vermediği otobüs CHP’li kardeş belediyeden geldi

AKP’lilerin vermediği otobüs CHP’li kardeş belediyeden geldi
Tarih: 22.09.2019 - 11:32
Kategori: Yerel

Nevşehir Hacıbektaş ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Nevşehir Belediyesi'nden öğrenci servisi olarak kullanılmak üzere otobüs istedi. AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, görüşmek için randevu vermedi.

Hacıbektaş ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçede öğrencilerin servis aracı olarak kullanması için, Nevşehir Belediyesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Rasim Arı’dan randevu istedi. Ancak Arı, randevu vermedi. Bunun üzerine Altıok, kardeş belediye oldukları Kırşehir Belediyesi’nden otobüs talebinde bulundu. Bu isteğe kayıtsız kalmayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuyu meclis gündemine taşıdı.

AKP KARŞI ÇIKTI AMA OTOBÜS VERİLDİ
Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre
; Belediye meclisinde görüşülen konu AKP’li üyelerin red oylarına rağmen CHP,MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Kullanılmayan halk otobüslerinden bir tanesi 1 yıllığına Hacıbektaş Belediyesi’ne sembolik ücret karşılığında kiraya verildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİ OLACAK
Otobüsü teslim alan Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok otobüsün okul servisi olarak kullanılacağını belirterek, “Nevşehir Belediye Başkanı Arı ile konu hakkında görüşmek istedik. Ancak bize randevu dahi vermediler. Kardeş Belediyemiz Kırşehir’in tahsis ettiği otobüsü teslim aldık. Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu'na ve Belediye Meclis üyelerimize şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları